کشور ایران در کنار قدمت تاریخی از تنوع فرهنگی بالایی نیز برخوردار است. این تنوع در موضوعات مختلفی خود را نشان می دهد که از آن جمله، تنوع گویش، پوشش، سبک زندگی و البته تنوع غذایی است. هر منطقه از ایران غذاهای مخصوص و سنتی خود را دارد که در مقالات گذشته به معرفی آنها پرداخته ایم. اما اکنون قصد داریم به تنوع نان در ایران بپردازیم. در مناطق مختلف ایران نان های متنوعی وجود دارد که پرداختن به همه آنها در این مقاله میسر نیست و صرفا چند نان اصیل ایرانی که تقریبا در تمام ایران استفاده می شود را معرفی می کنیم.

نان تافتون

شکل این نان گرد و ضخامت آن 5 میلیمتر است و پخت آن به مراتب آسان تر از بقیه مدل های نان می باشد.


اشپزی تنوع منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

فراورده های کنجدی و عطاری ترنانه پورتال و سایت تفریحی خبری ایرانیان مطالب جالب و خواندنی از همه چیز و همه جا تجهیزات هتلینگ بیمارستانی آژانس مسافرتی قصران گشت چاپ و بسته بندی تور پاییزی