امروز قصد داریم طرز تهیه چند مدل پلوی خوشمزه و مجلسی که بسیار خوشمزه ی باشد را به شما آموزش دهم.
طرز تهیه مانی پلو
پلو در آشپزی ایرانی, آشپزی آذربایجان, ترکیه, ازبکستان و بسیاری از کشورهای خاورمیانه به برنجی گفته میشود که با مواد دیگری مانند انواع گوشت , سبزیجات, حبوبات و خشکبار و حتی انواع ادویجات, پخت میشود که تهیه آن به هر دو صورت کته و آبکش ممکن است. در برخی خوراکها نیز ممکن است پس از پخت کامل چلو (برنج ساده) آن را با مواد دیگر مخلوط و پلو را تهیه میکند. همچنین خوراکهایی مانند آش و هریسه و جود دارند که با وجود برنج در آنها ، با عنوان پلو یا چلو شناخته. در تعریف پلو در دهخدا آمدهاست: طعامی است که از برنج کنند و در آن گوشت و کشمش و خرما و مانند آن باد
اشپزی تهیه ,برنج منبع
درباره این سایت